top of page

5 Rode Vlaggen Voor Leiders


Wat de afgelopen maanden mij hebben geleerd is een herwaardering van goed leiderschap. Om me heen zie ik hoe organisaties heel verschillend omgaan met de uitzonderlijke situatie waarin ze verkeren. Het is wel duidelijk geworden dat we moeten leren om vanaf (gepaste) afstand samen te werken aan een verschrikkelijk complex probleem.


Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar in veel organisaties staat de druk behoorlijk op de ketel.''Hoe gaan we om met deze crisis?'' ''Hoe ziet de wereld er uit als we terug gaan naar een nieuw normaal?''Zelf heb ik hier ook last van gehad en lukt het me om na een paar onzekere weken weer om vooruit te kijken. Daarbij heb ik zelf niet altijd goed geluisterd naar de signalen die mijn omgeving en mijn lichaam mij gaven met onnodige fouten tot gevolg.


In het onderstaande filmpje leg ik uit hoe ik dat heb opgelost en hoe jij als leider de belangrijkste 5 rode vlaggen kan herkennen en op basis van de meest recente inzichten hier mee om kan gaan. 


Bekijk de video:P.s. we hebben een checklist ontwikkeld voor het goed meten van medewerkersbeleving. Met deze checklist kan jouw organisatie zien of aan alle voorwaarden voor een goede medewerkersbeleving is voldaan. Klik hier als je daar meer over wilt weten.


Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Comments


bottom of page